ناشر: اهوراقلم
موضوع: مواد غذایی – صنعت و تجارت – کنترل کیفی – استانداردها
تعداد صفحه: 242
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
تاریخ نشر: 94/06/25
نوبت چاپ: 1
محل نشر: دزفول
شمارگان: 1000
رده دیویی: 664.07
زبان کتاب: فارسی
شابک: 2-63- 7125- 600-978
معرفی کوتاه:محدود بودن منابع تأمین غذا توسط بشر، استفاده بهینه از این منابع را از طریق بهبود کیفیت و ایمنی فرآوردههای تولیدی ضروری ساخته است. بنابراین باید کلیه تولیدکنندگان و توزیعکنندگان قبل از هرگونه اجرای فرآیندی در این خصوص مجوزهای لازم را از معاونت غذا و دارو و وزارت بهداشت و آموزش پزشکی اخذ نمایند. کتاب حاضر به بررسی قوانین و مقررات حاکم بر صنایع غذایی و حقوق شهروندی پرداخته و افزون بر آن، سیستمهای ایمنی و مدیریت کیفیت و استانداردها در صنایع غذایی و چگونگی کاربرد آنها را تحلیل کرده است.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.